Aktuellt och läsvärt

Här håller vi dig uppdaterad om vad som händer på Mikroverktyg

Användarvillkor, Integritet och GDPR

Bäste kund, medarbetare, leverantör och användare.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är, har alltid varit, och kommer alltid att vara viktig för oss. Med anledning av GDPR, dataskyddsförordningen uppdaterar och förtydligar vi vår dataskydd och integritetspolicy samt hur vi hanterar, använder och skyddar dina personuppgifter.

Läs vidare här...

 

 

 

Mikro Skiving

Mikroverktygs Mikro Skiving är Power Skiving-konceptet av Mikroverktyg och SVA Tools. Designad för hög kvalitet och hög produktivitet för interna och externa växlar. Teknik, mjukvara, verktyg och processutveckling genom kompetens från en enda källa. Vänligen kontakta Mikroverktyg för mer information

 

 

Kontakta oss

Duktig - Nytt jobb!

Bli en av oss genom att gå in på Mikroportalen och fyll i formuläret för jobbansökan samt bifoga ditt CV, referenser och annat som är relevant för din ansökan. Du kommer till jobbansökan direkt här...

Läs mer om tjänsterna på resektive ort här nedan:

Södertälje

Valskog

 Jobb.gif

 

 

Vi investerar i ytterligare en mätmaskin

För att säkerhetställa vår höga pecision och kvalitet så har vi införskaffat ytterligare en mätmaskin. Vårt val föll denna gång på en Wenzel med mätområde 800 x 700 x 1.000 med probeväxlare för 6 mätspetsar.

Detta är vår andra Wenzel och kompletterar våra tidigare mätmaskiner och höjer kapaciteten och flexibiliteten i vår kontrollavdelning avsevärt.

Vi har nu tillgång till 3 kordinatmätmaskiner och 2 kuggmätmaskiner för att säkerställa precisionen.

Maskinen är installerad och i produktion sedan början av februari.

 

 

Nytt Certifikat på plats

Vi ser självklart till att ha rätt certifikat på plats och nu har vi den nya certifieringen SS-EN ISO 14001:2015 och SS-EN ISO 9001:2015.