Akut service

Här kan du läsa vad vi kan hjälpa dig med och hur det kan löna sig att inte bara vänta...

En akut lösning till det bättre

Det händer att våra kunder får oplanerade stopp i sin maskin eller utrustning. Det kan vara allt från maskinaxlar inom pappers, stål eller fordonsindustri. Eller detaljer till verktygsmaskiner, entreprenadmaskiner, hydraulik, eller en komponent till det lokala bageriet.

Otaliga är dom situationer där man inte får tag på reservdelen från ursprunglig leverantör, eller att leveranstiden är för lång och kostnaden för stillestånd blir höga. Att korta stilleståndet, och minska stilleståndskostnaden är ofta det primära för våra kunder.

Men du kan vara lugn, och alltid vara säker på att vi gör allt vi kan för att snabbt tillverka en helt ny del enligt ritning eller efter din havererade detalj. Möjligheten att snabbt få fram komplexa detaljer i mjukt eller härdat utförande är vår styrka, allt efter diskussion med er. Vårt stora kunnande och breda maskinpark gör detta möjligt.

Maskinspindlar, maskinaxlar, drivaxlar, splinesaxlar, kuggaxlar, kugghjul och lagerhus är bara några typer av detaljer vi hjälper er med. Från några få mm i storlek till axlar på flera meter.

Vårt kunnande och bredd är vår styrka.

Hör av dig, så gör vi allt för att hjälpa dig.