Produktionstekniker

Vi söker en produktionstekniker då vår kollega går i pension.

Du kommer att arbeta i projektorienterad organisation och i en grupp som för tillfället består av 3 st produktionstekniker med olika specialiteter.

Ditt arbete kommer att vara projektorienterat och gruppen är länken mellan kund och produktion. Ni skapar instruktioner, bereder och väljer metoder som används för offert, eller som styr flödet i fabriken. Gruppen ansvarar även för det operationella inköpet till produktionen.

Är du den vi letar efter:

Vi ser helst att du har några års erfarenhet som produktionstekniker, eller med motsvarande teknisk utbildning, helst högskoleingenjör. Vi ser gärna att du är specialiserad och/eller har erfarenhet av processäkring i form av PPAP eller andra processäkringsmetoder. Du har goda kunskaper inom materiallära. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom skärande bearbetning och hanterar engelska i tal och skrift då våra kunder och leverantörer finns över hela världen. Erfarenhet eller kunskaper inom transmissionstillverkning, Lean Production, ytterligare språk och projektarbete/projektledning är meriterande.

Anställningen är en heltidstjänst med placering i Södertälje. Vi har kollektivavtal.

Tillträde snarast.

Här finns chansen att vara med oss på resan i en expansiv och spännande period!
 

Sista ansökningsdag är 2019-07-08. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen att redan idag skicka in ditt CV och personligt brev till oss via vår hemsida www.mikrovertyg.se och vårt web-verktyg Mikroportalen. 

Registrera din ansökan här...